Team Anna Kjellberg

Team Anna går in i säsongen 2014 som 3:a på världsrankingen och med nya högt uppsatta mål Med en säsong i ryggen som gick ut på att testa olika konstellationer och samarbetsmöjligheter har vi nu vårt Dream Team på plats. Vi är förväntansfulla och inställda på att satsa fullt ut för att bli bäst.


Teamet består av:
Anna Kjellberg - Rorsman
Karin Almqvist - Stortrim och taktik
Linnéa Wennergren - Trim
Vanja Lundberg - Trim
Marie Berg - Trim
Annie Wennergren -Fördäck
Annika Carlunger - Fördäck


Under första kvartalet 2014 har vi börjat vår resa tillsammans mot högt uppsatta mål. Ett samarbete ihop med Eva Forsberg Schinkler, vår coach som utbildar oss i styrkebaserad feedback har redan gett positivt resultat och vi ser fram emot att säsongen drar igång på allvar nu. Vi har gjort ett grundjobb under vintern för att lära känna varandra, sätta våra mål, ta reda på våra styrkor och prata om våra farhågor. Efter varje träff utvecklas vi som team och som personer. Det känns otroligt häftigt att få vara med på teamets resa och alla ger allt för teamets bästa. Trots att vi är ett nytt gäng så går vi fort fram och vi är på väg mot ett högpresterande team. Efter många år på matchracingbanan vet vi vad som krävs för att bli bäst och vi har aldrig känt oss mer förberedda inför en säsongstart som vi gör i år.
Vårt mål är att under året vinna WIMSeries och inom 3 år nå 1:a platsen på världsrankingen och vinna VM guld.

Tävlingar i WIMSeries 2014:
VM, Cork, Irland 3-8 juni
Vannes, Frankrike 24-27 Juli
Lysekil, Sverige 4-9 augusti
Sheboygan, USA 23-28 september
Busan, Korea 31-5 november
Utöver dessa tävlingar kommer vi att segla så mycket som möjligt på GKSS. Vi tränar 2-3 gånger/veckan i Långedrag och prioriterar alla GKSS Open matchracingtävlingar vi får inbjudningar till. Förutom vårt nya Dream Team så har vi flera gamla men även nya sponsorer med i satsningen.
Tack till Carpe Diem Beds of Sweden, Sail Racing, Stenungsbaden Yatch Club, Gococo, MILK och Bliz Eyewear för fortsatt stöd.

Varmt välkommen till BDO, Bilia Group Göteborg, Actea och Team Hälsa & Friskvård!!

Följ oss på vår Facebook sida - Team Anna Kjellberg
Roliga inside bilder hittar ni på Instagram #teamannaswe
Inom kort lanserar vi även vår hemsida www.teamannaswe.se

Vi ses på havet!!"