Träning

GKSS har ett Elitlag och ett Utmanarlag i OS-klasserna. Dessa seglare tillhör världseliten i sina respektive klasser.  De seglare som ingår här och får stöttning ger tillbaka genom att låta sin erfarenhet och rutin spilla över på de yngre seglarna. Det gör de genom att då och då agera tränare åt våra jolleseglare för att sprida sina kunskaper till alla i föreningen.

Juniorverksamheten utgörs av Kappseglingsskolan och GKSS Jolleteam. I den förstnämnda knyter vi an till och utvecklar de kunskaper man har med sig från barn- och ungdomsverksamheten. När man är redo att ta steget till egen båt så finns det möjlighet för detta i Jolleteamet.

GKSS Match Race Center har producerat många välkända team genom åren och vi jobbar ständigt med att utveckla denna verksamhet. Även här erbjuds regelbunden träning med många av de bästa seglarna i Sverige.

I GKSS J70sektion seglar ung, gammal, erfaren och oerfaren ihop, utbyter kunskap och erfarenheter med varandra samtidigt som man tränar inför allsvenskan. 

Välkommen att träna hos oss!

Mer information om:

Junior GKSS Jolleteam Elit Match Racing J/70 sektionen