Simskola

Är du ny i Sverige och vill lära dig simma? Då har du hittat rätt. Vår simskola i Göteborg är gratis och riktar sig till ungdomar och vuxna som vill lära sig simma. Simskolan finansieras med bidrag från Göteborgs Stad.

Simskola nybörjare vuxen Göteborg

 

Vattenvana GKSS simskola riktar sig till dig som är mellan ca 15 - 35 år. Simskolan är för nybörjare och pågår under hela året. Vi har blandade grupper för både tjejer och killar, samt uppdelade tjej- och killgrupper. I simskolan får du lära dig grunderna i simning och målet är att alla som deltar ska uppnå Skolverkets krav för simkunnighet. Du får också lära dig om livräddning och båt-, is- och badvett.

Du kan anmälan dig till simskolan via vår Facebook gruppen - Vattenvana aktiviteter. Anmälan är öppen i augusti, december och i maj. Gå med i gruppen för mer information om simskolan och anmälan. Om du inte har fått någon plats i simskolan finns det en kö som du kan skriva in dig i. Mer info hittar du i vår Facebook grupp, Vattenvana aktiviteter. Kölistan gäller endast för den simskola som pågår just då.

 

När kan man anmäla sig?
Anmälan är öppen i augusti, december och maj.

Hur anmäler man sig?
Du anmäler dig via Facebook gruppen - Vattenvana aktiviteter. Klicka på knappen nedan och gå med i facebook gruppen. Där finner du sedan mer information om hur du anmäler dig till simskola.

Till Facebook gruppen

Vem kan anmäla sig?
Du som är mellan 15-30 år och är nybörjare i simning.

 

Mer om Vattenvana:

Följ Vattenvana på Facebook och Instagram för mer information och ta del av uppdateringar och nya aktiviter.

Facebook

Vattenvana i Göteborg

Vattenvana aktiviteter

Instagram

Vattenvana_gkss

Simskola tjej Göteborg

 

Mer läsning och inspiration: