Simskola

Är du ny i Sverige och vill lära dig simma? Då har du hittat rätt. Vår simskola i Göteborg riktar sig till ungdomar och unga vuxna som är nya i Sverige och vill lära sig simma. Simskolan är för nybörjare och är helt gratis!

Simskola nybörjare vuxen Göteborg

 

Vattenvana GKSS simskola riktar sig till vuxna och ungdomar som är nya i Sverige och är mellan 15 - 30 år. Simskolan är för nybörjare, pågår under hela året och är gratis. Grupperna är uppdelade i tjej- och killgrupper med högst 15 personer i varje grupp. I simskolan får du lära dig grunderna i simning och målet är att alla som deltar ska uppnå Skolverkets krav för simkunnighet. Du får också lära dig om livräddning och båt-, is- och badvett.

Du kan anmälan dig till simskolan via vår Facebook gruppen - Vattenvana aktiviteter. Anmälan är öppen i augusti, december och i maj. Gå med i gruppen för mer information om simskolan och anmälan. Om du inte har fått någon plats i simskolan finns det en kö som du kan skriva in dig i. Mer info hittar du i vår Facebook grupp, Vattenvana aktiviteter. Kölistan gäller endast för den simskola som pågår just då.

 

När kan man anmäla sig?
Anmälan är öppen i augusti, december och maj.

Hur anmäler man sig?
Du anmäler dig via Facebook gruppen - Vattenvana aktiviteter. Klicka på knappen nedan och gå med i facebook gruppen. Där finner du sedan mer information om hur du anmäler dig till simskola.

Till Facebook gruppen

Vem kan anmäla sig?
Du som är mellan 15-30 år och är nybörjare i simning.

 

Mer om Vattenvana:

Följ Vattenvana på Facebook och Instagram för mer information och ta del av uppdateringar och nya aktiviter.

Facebook

Vattenvana i Göteborg

Vattenvana aktiviteter

Instagram

Vattenvana_gkss

Simskola tjej Göteborg

 

Mer läsning och inspiration: