Team GKSS GKSS OS-klubb
Tipsa en vän
Skriv ut sidan
Bookmark and Share

GKSS Match Race Center

Välkommen till GKSS Match Race Center!

Vill du pröva på att segla Match Racing? Kontakta mig Erik Larsson på telefon

0722-232600 eller  mrc@gkss.se 

 
GKSS Match Race Center är en mötesplats och arena för matchracingsegling. Som medlem har man idag tillgång till fyra stycken DS 37 matchracer. Båtarna används till daglig träning av klubbens seglare samt företagsseglingar.

Inom Match Race Center har vi flertalet duktiga besättningar som tränar och tävlar regelbundet. Vi arrangerar organiserade träningar och driver kurser i matchracing för de som vill lära sig mer om vår fantastiska sport. Kurserna fungerar också som en bra väg in för de som saknar ett team men vill hitta personer i liknande sits.
 
Vill du segla med dina kollegor så arrangerar vi även seglingsevenemang för grupper för 10-100 personer.

Nedan kan du läsa min presentation när jag började arbeta med Match Race Center våren 2014.
 
Vem är då Erik Larsson?
Jag har under flera år varit en del av Match Race Center som seglare i matchracinglaget team Accure. Vi är ett lag som nu jobbat några år tätt sammansvetsat för att nå vårt mål att segla på världs touren. Vi är inte där riktigt än men vi fast beslutna om att ta oss dit. Utöver seglingen så har jag en bakgrund från Chalmers och industriell ekonomi där jag i våras slutförde mitt tredje år.
 
Match race center och segling är något för alla. Segling och GKSS ska vara en central del i Göteborg och tillgängligheten ska vara hög. GKSS ska vara en ledande klubb gällande segling på såväl bredd som elit. För att lyckas med detta tror jag Match Race Center och företagsseglingar är viktiga nyckelbitar. Det är därför min uppgift att kvalitetssäkra, träning tävling och företagsevent. Så är du eller ditt företag intresserade av att använda matchracing som teambuilding rekommenderar jag er att kontakta mig på mrc@gkss.se.

– Att få jobba med segling och GKSS är något som jag tycker är jättekul. Matchracing och Match race center har givit mig mycket som både person och seglare. Det känns bra att nu själv bidra för att nu göra det bättre för alla medlemmar i Match race center samt att hjälpa dessa att nå sina mål.

– Segling är en nationalsport med upp mot 1 miljon utövare i Sverige. Av den anledningen är GKSS Göteborg och västkustens bästa mötesplats. Företag har mycket att vinna på att besöka vår underbara miljö. Att få träffa kunder eller kollegor i en avslappnad miljö och samtidigt tvingas till att samarbeta är något fler företag bör testa på.