Vuxenutbildningar

Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av segling men vill lära dig att ta eget ansvar ombord, är våra weekend- och veckokurser kurser ett bra alternativ för dig. Under praktisk ledning av erfarna instruktörer får du, tillsammans med din grupp, lära dig grunderna i segling. Det är även möjligt att boka en hel båt med skeppare om ni vill genomföra en specialkurs. Tänk på att du fr o m 2018 kan använda friskvårdsbidraget till vissa av våra kurser.

Grundkurs

Elever med viss seglingserfarenhet och nybörjare är vår målgrupp för denna kurs. Ett utmärkt tillfälle om du tidigare varit ”passiv” seglare och nu vill lära dig att ta eget ansvar. Eleverna delas in i grupper efter förkunskaper. De olika momenten tränas efter varje elevs egna förutsättningar. Det kan alltså finnas både nybörjare och mer seglingsvana vid en och samma kurs. I kursen ingår seglingsteori, sjömanskap och knopövningar.

 

Weekend/ fredag till söndag, start från Långedrag .  Pris 3 850 kr                                          Frukost och lunch ingår i priset med boende i båt.

Boka   Information

 

Weekend/ fredag till söndag, start från Marstrand.   Pris. 4 100 kr 
Frukost och lunch ingår med boende på Korvetten på Marstrand.  

Boka  Information

 

Veckokurs/måndag till torsdag, start från Marstrand.   Pris. 5 100kr
Frukost och lunch ingår med boende på Korvetten på Marstrand. 

Boka  Information

 

Fördjupningskurs

För dig som har grundkunskaper och vill utvecklas och lära mer har vi fortsättningskurs i Långedrag eller på Marstrand. Under kursens gång märker du att du får större säkerhet och fördjupade kunskaper i seglingsteknik, trimning och taktik.

Weekend/ fredag till söndag, start från Långedrag .  Pris. 3 850  kr                            Frukost och lunch ingår i priset med boende i båt.

Boka

Weekend/ fredag till söndag, start från Marstrand.   Pris. 4 100 kr 
Frukost och lunch ingår med boende på Korvetten på Marstrand.  

Boka

 

Jollesegling Vuxna

För dig som vill träna på att segla jolle. RS Quest är en lättseglad, snabb jolle och är en kul båt att utvecklas i för både nybörjare och mer erfarna seglare.

Till denna kurs kan du använda ditt friskvårdsbidrag.

Tisdagar 12/5-16/6 (6 tillfällen beroende på väder)

Pris : 2400kr (avser 4 tillfällen ) därefter 600kr /gång

Boka

 

 

 

                   

                     Kontakt

          

               Irén Sköldberg
              Administration seglarskolan
              seglarskolan@gkss.se
              031-69 68 32