Team GKSS GKSS OS-klubb

GKSS Event - världens bästa konferensrum!

Segling är perfekt att bjuda kunder och partners på för att skapa en närmare relation under informella former. Alla i besättningen har olika men lika viktiga funktioner. Problemlösning, strategitänkande, taktiska beslut och fysiskt arbete. GKSS EVENT vill ge er en upplevelse av lagarbete, smak av salt och segerns sötma.

Bjud in dina kunder eller kollegor till en seglingsdag för att tillsammans utmana havet och vindens krafter i kampen mot era konkurrenter. Vår bas är i Långedrag och på Marstrand och vi arrangerar seglingsevenemang längs hela västkusten.

Våra evenemang

Matchracing:
10-80 personer.
Båtarna möts i en verklig duell där det gäller att manövrera ut varandra. Matchracing är ett modernt gladiatorspel med många scener, brott och inte minst straff som extra krydda. Att driva motståndaren till misstag är en del av matchracing. Tvinga t.ex. motståndaren över startlinjen precis innan startskottet går, i syfte att vinna dyrbara sekunder, medan motståndaren måste vända och starta om. Ge motståndaren vindskugga så att båten efter seglar i sämre vind. Inför rundningen av märkena går striden ut på att erövra innerrundningen. Ni behöver inga förkunskaper, ni har elitseglare som coachar er ombord på båten.
Bild på båten - klicka här 

Skärgårdssegling: 5-40 personer. 
Skärgården är något speciellt! Tänk en mysig avslappnad segling i skärgården tillsammans med kunder eller medarbetare. För att ytterligare förgylla dagen så avslutas seglingen med en välförtjänt "after-sail" i solnedgången. Alla deltagare utrustas med seglarställ handskar och flytväst. Ni seglar båten tillsammans och bestämmer takten utefter era önskemål. Samarbetet ombord kommer att stärka er som grupp och skapa starkare relationer. Under seglingen kommer ni dessutom få uppleva Göteborgsskärgård och delar av dess historia. Till er hjälp har vi erfarna skeppare som är vana vid att vistas i skärgården. Ni fördelas på båtarna och vid lunch och middag kan vi göra strandhugg och tända grillen. Är ni intresserade av att segla flera dagar så övernattar vi i en mysig naturhamn eller på ett bekvämt boende i närhet till någon av skärgårdens pärlor, allt efter era önskemål.
Bild på båten - klicka här

Regatta: 6-60 personer.
Alla båtar startar samtidigt och gör allt för att ta hitta rätt position i förhållande till vind, bana och övriga båtar, det gäller att ta sig runt banan utan att tappa balansen eller missa väjningsregler och att komma först i mål. Vi är 2 –3 personer i varje jolle. En person i varje lag behöver vara kunna segla.
Bild på båten - klicka här

Konferens

Tribunen: 5-15 personer.
GKSS Tribun ligger ute på piren i GKSS hamn i Långedrag. Lokalen erbjuder en mysig stämning med närhet till havet. Tribunen är perfekt för dig som föredrar en mysig och avslappnad möteslokal med närhet till sol, hav och grill.

Korvetten:
Korvetten är GKSS klubbhus och bas på Marstrand då klubben arrangerar några av Sveriges största seglingsevenemang, Stena Match Cup Sweden och RC44 Cup. Förutom mötesrum innehar lokalen även möjligheten för inackordering. Korvetten är belägen centralt längs med öns promenadstråk.

Mat och dryck:

Se mer på:
GKSS Klubbhus: www.seglarkrogen.se
Sjöräddningshuset i Långedrag: www.langedragvardshus.se
Marstrand: www.mamas.wmr.se 


För mer information och offert: 
GKSS Event AB
Erik Larsson
0722-232600
Event@gkss.se

Till nyhetslista »

Senaste nytt: