Team GKSS GKSS OS-klubb
Tipsa en vän
Skriv ut sidan
Bookmark and Share

Seglarkurs på Smögen

Seglingskurs på Smögen

En kurs hos oss är ett aktivt äventyr. En semestervecka med seglingsutbildning är vårt råd till ett sundare liv och kanske upptakten till ett intresse som räcker livet ut. GKSS har arbetat med segling i 150 år och seglingskurser på Smögen har bedrivits i över fyra decennier.

 

Kurserna

Grundkurs Segling
Under veckan drillar vi dig i seglingens alla moment. Du kommer lära dig att segla dit du vill oavsett varifrån vinden kommer och får färdigheter som ger dig möjlighet att pröva segling på egen hand. Kortfattat innehåller kursen förutom mycket segling; väder och vind, båthantering, viss navigation, förtöjning m.m.

Mer info om våra seglingskurser på smögen

 

 ASCII   ORIGINAL GUSTAV
 

Kurstider 2014
Samtliga kurser går söndag kväll till och med fredag eftermiddag.
Kurspris 4500 kronor

Grundkurs segling 
20 Jul -25 Jul (artikelnr. SN114)
27 Jul -1 Aug (artikelnr. SN214)
3 Aug -8 Aug (artikelnr. SN314)

Bokning av kurs sker via vår webshop.    

Logi
Sealodge kan erbjuda möjlighet till boende på Sjösportgården. Gården ligger i direkt anslutning till båtarna, i bekväm närhet till det sjudande sommarlivet, men ändå naturligt avskilt, på en udde. Rummen är små men mysiga och fräscha. Bastu, bad i vedeldat kar, restaurang med fullständiga rättigheter och ett fantastiskt läge med underbar utsikt – Vad kan man mer begära?

1.     Boende, Helpension alla dagar minus 1 dag då kursen har gemensam aktivitet, gksspris på dryck. Singelrum 5645 :-.

2.     Boende, Helpension alla dagar minus 1 dag då kursen har gemensam aktivitet, gksspris på dryck. del i Dubbelrum 4645 :-.

Boka Sea Lodge helpensionspaket redan nu! Bokning och administration
alla helgfria vardagar 09-16. Sista maj 2014 upphör erbjudandet att gälla.

Hjärtligt välkomna på 0523-70302

 

Avbokning,
Om avbokning görs 21 dagar före kursen start återbetalas kursavgiften med undantag för en avbokningsavgift på 1200 kronor. Skulle avbokning ske inom 21 dagar ifrån kursstart tillfaller hela kursavgiften GKSS. Vid uppvisande av giltigt läkarintyg kan dock kursavgiften återbetalas med undantag av avbokningsavgiften.


 

;

 

Vid frågor kontakta Mattias Mossberg på GKSS, e-post mattias@gkss.se eller telefon: 031-696834